Nieuws

6-10-2020

Helaas pindakaas... vanmiddag kregen wij te horen dat we de race moeten afgelasten. Ivm de snelle oploop van besmettingen durft de gemeente het niet aan.

Erg jammer, maar het is niet anders!

 

Alle teams zullen nog deze week een mail krijgen met verdere info.

 

 

4-10-2020

Wat spannend, wat spannend! We wachten nog steeds op goedkeuring van de gemeente om de race door te laten gaan. Door de aangescherpte Corona maatregelen hebben we nog een aantal extra aanpassingen gemaakt om zo volgens ons de veiligheid van een ieder te kunnen waarborgen. Hopelijk kan de gemeente zich vinden in ons plan! 

 

 

16-8-2020

Wauw wat gaat het hard met de inschrijvingen! Iedereen heeft natuurlijk heel erg veel zin om weer lekker te racen nu dit, na alle Corona-perikelen, weer mogelijk is.

Om te voorkomen dat het te vol wordt op het parcours moeten we nu wel een maximaal aantal teams in gaan stellen en daardoor zijn er nu nog slechts een aantal plekken beschikbaar: dus wees er snel bij!!

 

Niet gelukt een plekje te bemachtigen? Stuur een email naar btbrace@gmail.com met jullie namen en teamnaam en we plaatsen jullie op de reservelijst. 

 

 

22-5-2020

Met de huidige versoepelingen van alle Corona-maatregelen gaan wij er vanuit dat onze race in oktober door kan gaan. Mocht het ministerie tegen die tijd toch overgaan op een verscherping van de regels en zo besluiten dat ons evenement niet door mag gaan dan ontvangen ingeschreven teams hun geld terug.

 

Wanneer onze race door mag gaan maar een team besluit zelf zich terug te trekken dan geldt:

 

Een team kan zich tot 3 maanden van te voren kosteloos annuleren, daarna ontvangt een team bij annulering 50% van het inschrijfgeld terug. Annuleert een team zich vanaf een maand voor de race dan ontvangt het team geen inschrijfgeld terug.

 

 

12-02-2020

Yesss, we zijn alweer lekker op dreef en hebben toffe plannen voor jullie gemaakt! En weet je wat zo mooi is? Je kunt je vanaf 1 maart alweer inschrijven om je te verzekeren van een mooie dag Beat the (b)east adventure race. 

Zorg dat je een Early Bird te pakken krijgt! 


 

 


Download
Nieuwsbrief 1
Nieuwsbrief 1.pdf
Adobe Acrobat document 443.0 KB
Download
Race reglement
Race reglement 2020.pdf
Adobe Acrobat document 627.0 KB